Rukomet

Zmajevi odlično parirali Portugalu u prvom poluvremenu, idemo po bodove nakon odmora

Iza rukometne reprezentacije BiH je odlično odigrano prvo poluvrijeme protiv Portugala u meču 2. kola grupe D Evropskog prvenstva.

Rukometna reprezentacija BiH - SCsport.ba

U uvodnim minutama Zmajevi su uspjevali držati egal, na svaki postignuti gol Portugalaca odgovarali su istom mjerom. Međutim, nakon rezultata 4:4 izabranici Paula Pereire prave seriju 3-0 za 7:4 i zatim održavaju tu razliku (8:5, 9:6).

No, potom je selekcija BiH zbila redove u defanzivnom segmentu, što je urodilo plodom. Uzvraćamo serijom 3-0 te pogotkom golmana Grahovca preko cijelog terena četiri minute prije odlaska na odmor na semaforu je egal – 10:10, piše “SCsport“.

Ipak, primamo dva brza gola (12:10), ali Panić smanjuje i poluvrijeme je zaključeno skorom 12:11. Dakle, definitivno ništa nije gotovo,

Zmajevi imaju minus 1, ali i aktivan rezultat. Idemo po bodove u drugom poluvremenu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh