Ostali sportovi

Ivica Puljić: Nema mi draže osobe u BiH od Velibora Pudara

U reakciji na Twitteru napisao ime HDZ-ovog premijera malim slovima, baš kao što je to učinio i Velibor Pudar.

Puljić: Podržao oca Lane Pudar - Avaz

Nakon burne reakcije Velibora Pudara, oca najbolje bh. plivačice Lane Pudar, novinar i dopisnik Al Jazeere iz Vašingtona Ivica Puljić oglasio se na Twitteru, piše Avaz.

Nema mi draže osobe u BiH od Velibora Pudara, oca Lane Pudar, koji je odbio čestitke premijera HNŽ, nevenka hercega koji je mali čovjek, a veliki zloćo – poručio je Ivica Puljić, napisavši ime HDZ-ovog premijera malim slovima, baš kao što je to učinio i Velibor Pudar.

Podsjećamo, Velibor Pudar otac Lane Pudar oglasio se na Facebook profilu nakon što je premijer HNK Nevenko Herceg čestitao Lani na uspjehu.

Uz naslov objave “Nisam mislio, ali moram”, Pudar je napisao:

– “Na tomu putu, u meni lično i u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije, kao i do sad, imat ćete prijatelja i partnera, koji će u skladu s mogućnostima, poduprijeti Vaše sportske napore.” Ovo su riječi nevenka hercega (nije pravopisna greška), koji je odbio nagraditi Lanu za bronzanu medalju sa svjetskog seniorskog prvenstva iz Abu Dabija uz obrazloženje “da nismo nagradili ni neke “naše” pa što bi Lanu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh