Ostali sportovi

M. T. Abraham grupa novi sponzor Lane Pudar

M. T. Abraham grupa novi je sponzor najbolje bh. plivačice Lane Pudar.

Lana Pudar - M. T. Abraham

Sa samo 16 godina, sjajna plivačica Lana Pudar, dokazuje da je do sada neviđeni plivački talenat iz Mostara. Tokom ovog mjeseca, u samo 10 dana osvojila je 5 medalja, od čega 4 zlatne i 1 srebrenu, prenosi Mostarski.

Nastupi u ovom mjesecu krenuli su s Mediteranskim igrama, gdje je osvojila zlato u disciplinama 100 i 200 metara delfin.

Svoje briljante nastupe nastavila je na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukureštu. Osvojila je dvije zlatne medalje, u disciplinama 50 i 200 metara delfin, te srebro u disciplini 100 metara delfin.

Po prvi put u svojoj karijeri Lana je nastupala i na Svjetskom seniorskom prvenstvu i osigurala prolaz u finale čak dva puta. U disciplini 200 metara delfin zauzela je šesto mjesto, što je najbolji rezultat BiH plivanja ikada, dok je u disciplini 100 metara delfin bila osma.

M.T. Abraham Group s ponosom podržava najbolju BiH plivačicu Lanu Pudar i čestitamo joj na nedavnim izvanrednim uspjesima.

“Dijeleći zajedničku strast prema vještini i uspješnosti, ponosni smo što podržavamo Lanu i njezin izvanredni talent u daljnjoj potrazi za izvrsnošću i dosezanju novih visina”, kazao je predsjednik M.T. Abraham Grupe Amir Gross Kabiri.

Lana Pudar je zahvalila na velikoj podršci.

“Veoma sam zahvalna M.T. Abraham Grupi na velikoj podršci i ogromna mi je čast što je moje rezultate prepoznala jedna ovako renomirana kompanija. Podrška koju pružaju meni i mome klubu, daje mi dodatnu motivaciju za napredak i ostvarenje još boljih rezultata u budućnosti. Svakako da ću se još više potruditi da tu podršku i povjerenje opravdam”, kazala je Pudar, saopćeno je iz M.T. Abraham Grupe, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh