Ostali sportovi

Najbolje prošlogodišnje izjave UFC boraca

”Trash talk” jedan je od ključnih elemenata kojim borci dodatno podižu svoju popularnost.

Conor McGregor - UFC

UFC je putem svog Youtube kanala izdvojio neke od najupečatljivijih izjava boraca u 2021. godini. Jedan od glavnih boraca u tom prilogu je očekivano Konor Mekregor (Conor McGregor).

Segment koji privlači veliki interes
UFC i općenito MMA, gleda se zbog borbi i interesa ka borilačkim vještinama koje vidimo unutar kaveza. Segment koji također privlači veliki interes, jeste onaj za mikrofonom.

”Trash talk” jedan je od ključnih elemenata kojim borci dodatno podižu svoju popularnost. Gotovo svim MMA fanovima, Konor Mekregor prvi pada na pamet po tom pitanju, no oni stariji i nostalgičniji, reći će kako Irac ne može parirati Čeilu Sonenu (Chaelu Sonnen) iz najboljih dana, piše Avaz.

Govorničke vještine donose na marketinškom i finansijskom planu
Sve u svemu, borci novije generacije, poput Šon O’Malija (Sean O’Malley) i Hamzata Čimajeva (Khamzat Chimaev), svjesni da dobre govorničke vještine donose na marketinškom i u konačnici, finansijskom planu.

Odličnu kompilaciju pogledajte ispod ovog teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh