Ostali sportovi

Veličanstven doček za Lanu Pudar u Mostaru

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar svečano je dočekana u rodnom Mostaru. Organizatori svečanosti koja je održana na pozornici mostarskog Adventa bili su Gradska uprava i Sportski savez Mostara, a prisutnima su se osim Lane obratili i čelni ljudi Grada. Oni su najavili skori početak gradnje Olimpijskog bazena u Mostaru, što su prisutni pozdravili ovacijama.

Lana Pudar u Mostar / PR - Haber.ba

Lana je zahvalila na podršci, kazavši da će se truditi da u budućnosti bude još i bolje.

– Ponosna sam što sam svoj grad i državu predstavila u dobrom svjetlu. Nadam se da na ovome nećemo stati, već da ćemo se ovdje radovati i novim medaljama. Nadam se da će vlasti u Mostaru i Bosni i Hercegovini uskoro izgraditi Olimpijski bazen, kazala je na oduševljenje svih bh. šampionka.

Lana Pudar u Mostaru / PR .- Haber.ba

Najbolja bh. plivačica priredila je senzaciju u Abu Dabiju, osvojivši bronzanu medalju u utrci na 200 metara leptir stilom, nakon što je ljetos osvojila dvije medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu, te nastupila i na Ljetnim olimpijskim igrama u Tokiju. Danas je zvanično proglašena najboljom juniorkom u Evropi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh