Ostali sportovi

Grom udario u avion hrvatskih vaterpolista: Letjeli iz Beograda, preživjeli dramu

Vaterpolisti Juga iz Dubrovnika preživeli su pravu dramu na letu iz Beograda poslije utakmice regionalne lige.

Grom udario u avion hrvatskih vaterpolista Ilustracija / shutterstock

Jug je izgubio od Novog Beograda sa 14:10, a avion koji je letio iz Beograda za Tivat udario je grom, što je izazvalo paniku među putnicima, prenosi Nova.

„Koliko sam u životu puta letio, ali ovo što nam se dogodilo nikad nisam doživio. Ljudi su povraćali, vrištali, plakali, nekontrolisano se dizali sa svojih sjedišta i vikali da moraju da izađu“, rekao je direktor Juga Ognjen Kržić (52) za DubrovnikNet.

Problemi su se dogodili pri sletanju oko 14 časova, nad Tivtom je besnela oluja koja je bacala avion u svim smjerovima. Slijetanje je odloženo i onda je došlo do najgoreg momenta.

„Kad je pilot shvatio da se stvar otela kontroli, s piste koju smo gotovo dotaknuli počeo je da se diže dodajući gas. Podigao se na neku visinu i počeli smo da kružimo nad aerodromom, ali sve to vrijeme nas je užasno bacalo. Nakon pola sata tog užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovno da slijećemo i tad je u avion udario grom. Šta da dalje kažem“, naveo je Kržić.

Iako bi mnogi zbog traume odbili da ikada više uđu u avion, momci iz Dubrovnika su već dan kasnije morali da lete za Bukurešt na novu utakmicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh