Ostali sportovi

FOTO Legendarni UFC borac zaprepastio snimkom: Pogledajte mu pluća nakon korone

On je još ranije otkrio da se nije vakcinisao…

Bivši UFC borac Diego Sanchez nalazi se u bolnici zbog koronavirusa i u teškom je stanju. Naime, ovaj 39-godišnji američki borac je dobio upalu pluća i zbog toga je morao u bolnicu, a tek tu su počeli problemi. Nakon dodatnih pregleda, snimke su pokazale da on ima krvne ugruške na oba plućna krila, a sve to je i sam objavio na društvenim mrežama uz opis: – Niske brojke kisika i pneumonija. Ovo su izazovna vremena. Nisu mi danas ni slani kreker dali.

On je još ranije otkrio da se nije cijepio. Podsjetimo, on je prije 16 godina pobijedio na premijernom izdanju UFC-ovog realityja “The Ultimate Fighter”, a 2009. godine se borio za titulu u lakoj kategoriji. U karijeri ima 30 pobjeda i 13 poraza, a zanimljivo da je otpušten iz UFC-a nakon svog posljednjeg poraza. Imao je 30 pobeda i 13 poraza, a zanimljivo da je otpušten iz UFC-a posle svog poslednjeg poraza, prenosi vecernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh