Ostali sportovi

MISTERIOZNA SMRT KOJA LEDI U ŽILAMA: Poznati sportista POGINUO pod nerazjašnjenim okolnostima!

Nezapamćena tragedija u svijetu sporta dogodila se u Rusiji.

Ruslan Zaharov - Instagran

Svjetski juniorski šampion u brzom klizanju poginuo je u Habarovsku, nakon što ga je udario kamion na auto-putu, prenosi Republika.

Nekoliko neobičnih detalja ovaj slučaj čine poprilično nevjerovatnim i misterioznim.

1) Zaharov je u nedjelju u ranu zoru, u 6.10, udaren od strane kamiona na lokalnom auto-putu, i to dok je trčao.

2) Vozač kamiona uopšte nema dozvolu za upravljanje kamionima.

3) Nesrećni klizač je trčao po kolovozu, u susret vozilima, iako u neposrednoj blizini postoji staza za pješake.

Ruska “Gazeta” prenosi da vozač kamiona nije bio pod uticajem alkohola i narkotika, te se naglašava da se Zaharov odjednom pojavio pred kamionom, čudno se krećući. Vozač zbog toga nije mogao da ga uspješno izbjegne, zakačio ga je retrovizorom, a nesrećni Zaharov je pao pod točkove.

Šampion svijeta je ekspresno prevezen u bolnicu, bez svijesti i sa teškim povredama glave. Nažalost, preminuo je nedugo po prijemo u jedinicu intenzivne njege.

– Kao rezultat tragičnog incidenta, Ruslan Zaharov, pobjednik juniorskog Svetskog prvenstva, pobjednik juniorskog Svetskog kupa u brzom klizanju, kao i višesturki pobjednik ruskih šampionata, je preminuo. Imao je 23 godine. Ruski savez brzog klizanja izražava najdublje saučešće Ruslanovoj porodici, prijateljima i poznanicima – naglašava se u saopštenju pomenute organizacije.

Policija i dalje pokušava da ovu tragediju rasvijetli do kraja, a do sad se u javnosti pojavilo nekoliko pretpostavki.

Prva je iznio bivši trener tragično nastradalog Zaharova. On smatra da je Ruslan ujutru trčao u sklopu kondicionih priprema, ali je neobjašnjivo zbog čega se našao nasred auto-puta, a nije koristio pješačku stazu pored njega.

Postoji šansa da je njemu tokom treninga pozlilo, pa da je u stanju agonije skrenuo na auto-put. Ova teorija mogla bi da objasni njegovo čudno kretanje. Ipak, sve će biti poznatije kada policija završi istragu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh