Ostali sportovi

Samir Avdić čestitao Mariji Štetić i Nedžadu Husiću osvajanje evropskog srebra

Prvi put za Bosnu i Hercegovinu ostvaren historijski uspjeh u olimpijskom tekvandou.

Odličan rezultat u Bugarskoj - Fena

Povodom osvajanja srebrenih evropskih medalja, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samir Avdić čestitao je tekvando reprezentativcima BiH Mariji Štetić i Nedžadu Husiću.

Izuzetna mi je čast i privilegija čestitati, uime Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, našim reprezentativcima-takmičarima Mariji Štetić i Nedžadu Husiću, te njihovim trenerima osvajanje srebrenih medalja na Evropskom prvenstvu za seniore u Bugarskoj, s posebnim naglaskom da je prvi put za Bosnu i Hercegovinu ostvaren historijski uspjeh u olimpijskom tekvandou – naveo je u Avdić.

Dodao je i kako iskreno vjeruje da će taj vrhunski sportski rezultat biti dodatni motiv našim drugim takmičarima da stručnim, kvalitetnim i napornim radom mogu postići rezultate vrijedne pažnje za dobro, korist i promociju olimpijskog tekvandoa u Bosni i Hercegovini, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh