Ostali sportovi

Treći poraz bh. odbojkaša, ostali bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo

Reprezentacija BiH će sutra odigrati meč protiv selekcije Turske te završiti kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Treći poraz bh. odbojkaša - ODBOJKAŠKI SAVEZ BIH

Odbojkaši Bosne i Hercegovine večeras su poraženi od Sjeverne Makedonije rezultatom 3:0 (25:20; 26:24; 25:13).

Naši najbolji odbojkaši su u Areni Boris Trajkovski izašli na megdan reprezentaciji Sjeverne Makedonije drugi put na ovom kvalifikacionom turniru te su drugi put poraženi od favorizovane reprezentacije domaćina, te su ostali bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo.

U drugom setu, naši reprezentativci su pružili dostojan otpor protivnicima te izgubili navedeni set na razliku rezultatom 26:24 dok su prvi i treći set bili jednosmjerna ulica od samog početka.

Reprezentacija BiH će sutra odigrati meč protiv selekcije Turske te završiti kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo 2021. godine, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh