Ostali sportovi

Habib kritikovao Makrona: Ove provokacije će im se vratiti jer na kraju bogobojazni pobjeđuju

UFC prvak Habib Nurmagomedov (Khabib) u svom obraćanju na Instagramu kritikovao je predsjednika Francuske Emanuela Makrona (Emmanuel Macron).

novi

– Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i svih njegovih sljedbenika, koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje više od jedne i po milijarde muslimanskih vjernika, napisao je Habib i dodao:

– Neka ih Uzvišeni ponizi u ovom i u budućem životu. Allah je brz u svojim djelima i vidjet ćete. Mi smo muslimani, volimo svog poslanika Muhammeda sallallahu alejhi ve sellem, više nego svoje majke, očeve, djecu, supruge i sve druge ljude bliske srcu. Vjerujte mi, ove provokacije će im se vratiti jer na kraju bogobojazni pobjeđuju.

Podsjetimo, posljednje izjave francuskog predsjednika Makrona o islamu podigle su na noge islamski svijet koji je ogorčen zbog njegovih određenih komentara, prenosi Sport Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh