Ostali sportovi

Kikbosker poslao poruku nasilnicima koji su tukli dječaka: “Doći ću vam ja pokazati malo sparing”

Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane

Antonio Plazibat - Gol.hr

Jedan od najboljih kik-boskera svijeta, Antonio Plazibat nije mogao prešutjeti snimak koji se danas pojavio u hrvatskim medijima. Podsjetimo, dvojica mladića su se fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac. Policija je javila da su uhapšeni.

Jedan od najboljih boraca najpoznatije kick-boks organizacije Glory putem Instagram Storyja obratio se nasilnicima.

– Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lijepo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, gdje se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bih vas tražio, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuo sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umjesto da zaštitiš i staneš u odbranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doći ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta treba napravit – poručio je ogorčeni Plazibat.

– Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane – nastavio je Plazibat te nakon toga uputio i poruku za pretučenog mladića: – Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cijela Hrvatska uz tebe, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh