Ostali sportovi

Mostarka izabrana za Miss sporta Hrvatske 2020

U zagrebačkom Kerempuhu održan je izbor za Miss sporta Hrvatske, a slavila je plivačica Amina Kajtaz

Amina Kajtaz - Pixsell

Nova Miss sporta Hrvatske, Amina Kajtaz, dolazi iz Mostara i trenira plivanje, a pobjedu u ovom natjecanju ljepote izvojevala je u fer i sportskoj utakmici održanoj u subotu zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Jedino što je nedostajalo pa da se sport i ljepota stope u jedno bas kao na kakvom borilistu je jos više vatrene publike. No, više ih i nije moglo biti s obzirom na potrebu poštivanja svih zadanih epidemioloških mjera.

U finalu se našlo 13 djevojaka. Široka je lepeza sportova kojim se bave, od sportske gimnastike i nogometa, preko atletike i skokova u vodu, do, primjerice, stolnog tenisa i karatea.

Za velikog raspleta finalistice su tri put izlazili pred veliki i brojni žiri. Najatraktivniji je bio talent show za kojeg su djevojke u 45 sekundi morali, najbolje što mogu i znaju, predstaviti sport kojeg treniraju. Pošteno je kazati da je pobjednica tu briljirala, prenosi “Novi list“.

U konačnici nova Miss fotogeničnosti sporta Hrvatske 2020 je Nina Vuković, druga pratilja Miss sporta Hrvatske 2020 je Mia Kalašić, prva pratilja Miss sporta Hrvatske 2020 je Clara Crismanich, a Miss sporta Hrvatske 2020. je Amina Kajtaz, inače kći velikog nogometaša jedne od najboljih generacija Veleža Seada Kajtaza.

View this post on Instagram

?

A post shared by ????? ?????? (@aminakajtaz11) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh