Ostali sportovi

Ljajić se zahvalio Đokoviću za Novi Pazar, Novakov odgovor oduševio region

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić lično je zahvalio prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji od oko 80.000 KM njegovom gradu u borbi protiv koronavirusa.

Novak Đoković - MN PRESS

Naime, na internetu se pojavila WhatsApp prepiska između nogometaša Bešiktaša i tenisera koju su prenijeli svi srbijanski mediji.

“Brate moj, htio sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim”, navodno je napisao Ljajić, a onda je stigao odgovor Đokovića:

“Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gdje god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih volio. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od jučer smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji.”

Podsjetimo, Đoković je nedavno donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru oko 80.000 KM, a najavio je da će još pomoći ukoliko bude potrebno.

Poruke. Djoković i Ljajić – Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh