Ostali sportovi

Ruski predsjednik priskočio u pomoć porodici Khabiba Nurmagomedova

UFC-ov šampion u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov dobio je poziv od ruskog predsjednika Vladimira Putina..

Khabib Nurmagomedov i Vladimir Putin - Twitter

UFC-ov šampion u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov dobio je poziv od ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji mu je obećao kako će se pobrinuti da njegov otac Abdulmanap, koji se nalazi u komi, dobije maksimalnu medicinsku brigu.

Khabib je u kontaktu s Vladimirom Putinom u proteklih nekoliko dana, a on je obećao da će Khabibov otac dobiti najbolji mogući medicinski tretman koji postoji – otkrio Khabibov menadžer Ali Abdelaziz u izjavi za ESPN.

Inače, 57-godišnji Abdulmanap Nurmagomedov u utorak je po drugi put pao u komu i priključen je na aparate koji mu pomažu da diše.

Malo nam lakše, ali sve je u Allahovim rukama, mi samo nastojim pomoći koliko možemo – rekao je Abdulaziz za MMA Fighting, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh