Ostali sportovi

Tyson Fury privukao veliku pažnju štitnikom za zube

Tyson Fury je u Las Vegasu u sedmoj rundi nokautirao Deontaya Wildera i tako osvojio naslov teškaškog prvaka svijeta po WBC verziji nakon pet godina, a u ovom meču privukao je veliku pažnju štitnikom za zube.

Tyson Fury - SCsport.ba

Fury je štitnikom za zube poslao jasnu poruku da želi borbu sa Anthonyjem Joshuom, a na istom bile su boje zastave Nigerije i pisalo je ime ove afričke države, piše “SCsport“.

Joshua ima nigerijsko porijeklo. Majka mu je iz Nigerije, dok mu otac ima nigerijske i irske korijene. Josha je ranije govorio da bi želio imati neku borbu u ovoj afričkoj zemlji.

Odmah po završetku borbe protiv Wildera, Furyjev promotor Eddie Hearn započeo je kampanju protiv eventualnog revanša i najavio Furyjev meč s Anthonyjem Joshuom koji drži titule po WBA, IBF, WBO i IBO verzijama.

Tyson Fury – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh