Ostali sportovi

Mostar SG Staklorad kraj 2019. godine dočekuju na liderskoj poziciji

Mostarci su i ove godine uspjeli da jesenji dio sezone završe na prvom mjestu, na kojem žele ostati do kraja prvenstva.

– Pet godina zaredom smo jesenji prvaci. Mislim da to najbolje govori o kvalitetu naše momčadi. Naravno, konkurencija je svake godine sve veća, ali vjerujemo u naš tim i sve ćemo učiniti da osvojimo duplu krunu. Već sada možemo reći da je 2019. najuspješnija godina u historiji kluba, jer smo napravili veliku senzaciju i plasirali se među 16 ekipa u Evropi. To nije mala stvar, jer klubovi mnogo više ulažu – kaže Amel Bajgorić, predsjednik Futsalskog kluba Mostar Stari grad Staklorad.

Dodao je kako će u narednom periodu biti dolazaka, ali i odlazaka te je svima čestitao nadolazeće praznike.

– Pripremamo jedno veliko iznenađenje, a sve će biti poznato nakon što potpišemo ugovor. Na kraju, želimo da svim našim igračima, navijačima i svim Bosancima i Hercegovcima čestitamo nadolazeće praznike i da ih proslave na najljepši način – poručio je Bajgorić, saopćili su iz Mostar SG Staklorada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh