Ostali sportovi

Mostar: BH Telecom uručio nagradu trenerici i najuspješnijoj članici kluba vodenih sportova “Orka” Lani Pudar

BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija sponzor je brojnih manifestacija, te podržava rad mnogih klubova i udruženja. Jedan od njih jeste i Klub vodenih sportova “Orka” iz Mostara.

BH Telecom

Ovaj put odlučili smo posebno nagraditi Lanu Pudar, članicu kluba vodenih sportova “Orka, kao i njenu trenericu Alenu Ćemalović dodjelom mobilnih uređaja.

Trinaestogodišnja Mostarka Lana Pudar dobro je poznato ime u bh. plivačkim krugovima. Lana je do sada osvojila 432 medalja, te oborila brojne rekorde BiH u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, a tri puta zaredom proglašena je za najboljeg sportistu grada Mostara u svojoj kategoriji.

BH Telecom prepoznaje vrijednosti i uspjeh svakog pojedinca, te kroz brojna sponzorstva daje podršku u razvoju kulture, sporta i obrazovnog sistema.

Stoga je danas,20.11.2019. godine u prostorijama BH Telecoma upriličen svečani prijem kojem su prisustvovali mlada Lana Pudar, trenerica Alena Ćemalović i predsjednika Kluba vodenih sportova “Orka” Damir Đedović.

Gospodin Đedović izrazio je veliko zadovoljstvo zbog upriličenog prijema, te prepoznavanja rada i truda kako mlade Lane, tako i ostalih članova Kluba. Predsjednik Kluba, kao i trenerica Alena Ćemalović zahvalni su zbog dugogodišnje saradnje s BH Telecomom i kako kažu podrška je uvijek podsticaj za još bolji rad.

Lana kaže kako sve obaveze uspijeva uskladiti uz pomoć trenera, porodice i nastavnika kojima je neizmjerno zahvalna na razumijevanja za sve obaveze i izostanke.

„Nije uvijek lahko i potrebno je puno odricanja, ali kada vidim ostvareni uspjeh, zaboravim sav napor“ kaže mlada Mostarka.

Direktor Direkcije BH Telecoma u Mostaru, gdin Adil Šuta je čestitao na uspjesima KVS Orka i Lani Pudar, te zaželio još puno medalja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh