Ostali sportovi

Tučnjava nakon utakmice u Makarskoj, navijači i policija upali u teren

U kvalifikacionoj utakmici futsal Lige prvaka Novo Vrijeme iz Makarske pobijedio je armenski Leo 5:3 što je gostima teško palo.

Tučnjava na utakmici - YouTube

Došlo je do opšte tučnjave, gdje je intervenisala i policija, prenosi “Dalmatinski portal“.

Kako je susret odmicao kraju, gostujući igrači su bili na rubu incidenta, a kulminiralo je nakon što je utakmica završena. Dvojica gostujućih navijača uletjela su na teren i nastala je prava makljaža.

Tada je nastao opšti metež, s kojim su problema imali i redari, jer gostujući igrači su se i s njima naguravali, a kad je policija ušla u teren i intervenirala prema Armencima koji su s tribina skočili u igralište, sve se počelo polako smirivati.

Doduše, ružno su članovi armenske ekipe gestikulirali i prema publici, ali policija ih je odvojila od domaćih igrača koji su se povukli u dio dvorane i slavili.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh