Ostali sportovi

Kineskinje na SP-u trčale štafetu u suprotnom smjeru zbog neviđenog kiksa

Kineska ženska štafeta postala je hit na društvenim mrežama nakon nevjerojatne pogreške u finalu utrke 4 x 100 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Kineskinje na SP-u - Screenshot

Kineskinje su pogriješile u zadnjoj izmjeni jer nisu u zadanom prostoru izmijenile štafetu, a onda je nastao haos. Kad su shvatile da nisu na vrijeme izmijenile štafetu, Kineskinje su otrčale desetak metara unazad da izmjene štafetu u legalnom prostoru, piše “Index“.

No, onda su shvatile da se moraju vratiti na početak legalnog prostora, ali ih je to zbunilo jer više nisu znale koja djevojka mora biti ispred koje u trenutku predaje. Stale su na stazi i raspravljale što da rade pa se vratile još par metara unazad i konačno predale štafetu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh