Ostali sportovi

Zara Husedžinović na juniorskom Grand prixu u Zagrebu

Juniorska reprezentativka i prvakinja Bosne i Hercegovine u umjetničkom klizanju Zara Husedžinović, uz podršku Saveza klizačkih sportova BiH, nastupit će od 24. do 28. septembra na ISU juniorskom Grand prixu u Zagrebu.

Zara Husedžinović - Vijesti.ba

Mlada bh. klizačica već je otputovala u Zagreb gdje će, pod rukovodstvom svog trenera Karla Požgajčića, obaviti završne pripreme za svoj prvi nastup na ovom nivou.

Nakon uspješno provedenih priprema u julu i avgustu u Sloveniji i Hrvatskoj, nadamo se da će naša mlada reprezentativka, ujedno i najmlađa učesnica na ovom JGP, imati uspješan nastup i da će dostojanstveno predstaviti BiH na ovom izuzetno jakom i značajnom takmičenju – saopšteno je iz Saveza klizačkih sportova Bosne i Hercegovine, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh