Ostali sportovi

Amel Tuka odgovorio srbijanskom komentatoru koji ga je prerano otpisao

Amel Tuka je u svom stilu, nevjerovatnom završnicom u posljednjih 100 metara, uspio pobijediti na trci 800 metara u sklopu mitinga Dijamantne lige u Štokholmu.

No image - Haber.ba

Bh. atletičar je slavio u vremenu 1:46.68, a iza sebe je ostavio Ryana Sancheza koji je vodio skoro cijelu trku.

Tuka je posljednjih 200 metara bio predposljedni, pa komentator “Sport Kluba” nije vjerovao da može doći do pobjede. Međutim, impresivnom završnicom Tuka je došao do pobjede, a srbijanski komentator se na kraju izvinio Amelu jer ga je prerano otpisao.

“Izvinjavam se, stvarno sam mislio da Tuka ne može da nadoknadi toliki zaostatak, ali velika pobjeda Amela Tuke u Štokholmu i dobar temelj za nastavak sezone”, kazao je komentator “Sport kluba”, prenose bh. mediji.

Bh. atletičar prihvatio je izvinjenje komentatora.

– Izvinjenje prihvaćeno”, napisao je Tuka na Instagramu uz opis: “Nikad ne otpisuj srce šampiona”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh