Ostali sportovi

Kako je “pao” Adnan Ćatić?

Njemački bokser porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Adnan Ćatić, uhapšen je u subotu u Kelnu. Uhapšen je na sajmu fitnes opreme Fibo nakon što je optužen da je utajio porez.

Adnan Ćatić - Haber.ba

Ćatić je bio gost na ovom sajmu, a onda su svi ostali šokirani kada se pojavila policija koja je privela ovog boksera.

Ćatić se još uvijek nalazi u pritvoru i navodno će tamo biti sve do petka. Još uvijek nije poznato za koju sumu novca je Ćatić optužen da je utajio, ali se pretpostavlja da će u narednim danima biti pušten na slobodu.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste da su mu itekako namjestili da ga policija uhapsi na ovom sajmu. Ćatić je trebao biti gost i sjediti u VIP loži s braćom Kličko, ali očito je to samo bio plan da se on pojavi tu kako bi ga policija uhapsila.

Žao mi je Felixa. Dominiraju negativni naslovi o njemu u proteklim godinama. Ne znamo šta će biti od svega. Ako se dokaže da su ove optužbe tačne onda je jasna zakon o svemu tome, rekao je Thomas Putz koji je predsjednik Udruženja njemačkih profesionalnih boksera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh