Ostali sportovi

Kćerka Georgea Foremana izvršila samoubistvo

Freeda Foreman, bivša profesionalna bokserka i kćerka jednog od najboljih boksera svijeta u teškoj kategoriji Georgea Foremana, umrla je u 42. godini. Pronađena je u subotu u svom domu u Houstonu, javlja “CNN”.

Freeda Foreman - Twitter

Glasnogovornik Harris County izjavio je u saopštenju da je Freeda počinila samoubistvo, dodajući kako će se uzrok smrti znati tek nakon nalaza Zavoda za forenzičke nauke Harris County.

Foremananova je postala profesionalna bokserka 2000. godine. U svojoj karijeri ostvarila je pet pobjeda i jedan poraz. Nakon poraza otiškla je u penziju kako bi se posvetila porodici, prenosi “Hina”.

George Foreman se na svom Twitter profilu oprostio od svoje voljene kćeri.

“Prva nedjelja u 42 godine bez moje Freede. Sada je sa svojim Stvoriteljem. Želio sam biti s njom još samo 1 dan, okay, samo još jednu godinu, još jedno desetljeće”, napisao je Foreman na Twitteru.

George Foreman bio je prvak u boksu u teškoj kategoriji 1970-ih i 1990-ih. Pored Freede, Foreman ima još šest kćeri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh