Ostali sportovi

Cro Cop nakon moždanog: Majka je ušla plačući, plašila se da me pogleda

Slavni Mirko Filipović, poznatiji kao Cro Cop, doživio je moždani udar. Na svom Instagram profilu objavio je potresnu poruku o tome kako je njegova majka reagovala kada je ušla u bolnicu, te o nastavku bavljenja sportom.

No image - Haber.ba

Poruku Cro Copa prenosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji, želim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vašoj brizi za mene i moje zdravlje. Moždani udar sam imao u ponedjeljak, a slika ova je od prije dva dana,uoči mog izlaska iz bolnice. Uspio sam se izvući bez ikakvih posljedica za sada,i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i teško funkcioniram bez njih.

Bez borbi ću moći ali bez treninga nikako. I zato se nadam uspješnom oporavku i povratku u dvoranu. Rekreativno od sada ali trening je trening. Imao sam veliku sreću da mi ništa nije otkazalo, da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izobličili me. DOBRO sam i DOBRO se osjećam ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati, kao i ogromna većina koja to doživi.

Shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem sa brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to. Ležim u sobi večer poslije moždanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je došla’. Ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao moždani udar.

To kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajući pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajući u kakvom sam stanju nikada neću zaboraviti. Tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam,dodji’pogledala me, prišla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete, a i ja sa njom. Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u životu. Još jednom hvala svima.

View this post on Instagram

Dragi prijatelji,zelim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vasoj brizi za mene i moje zdravlje.mozdani udar sam imao u ponedjeljak a slika ova je od prije dva dana,uoči mog izlaska iz bolnice.uspio sam se izvuci bez ikakvih posljedica za sada,i nadam se da ce tako i ostati.nadam se da cu se uspjesno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i tesko funkcioniram bez njih.bez borbi cu moći ali bez treninga nikako.i zato se nadam uspjesnom oporavku i povratku u dvoranu.rekreativno od sada ali trening je trening.imao sam veliku srecu da mi nista nije otkazalo,da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izoblicili me.DOBRO sam i DOBRO se osjecam ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati,kao i ogromna većina koja to dozivi. shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem sa brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to.lezim u sobi večer poslije mozdanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je dosla’.ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao mozdani udar.to kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajuci pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajuci u kakvom sam stanju nikada necu zaboraviti.tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam,dodji’pogledala me,prisla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete,a i ja sa njom.bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u zivotu.jos jednom hvala svima❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh