Ostali sportovi

Odbojkaška selekcija BiH ima novog selektora

Na sjednici Upravnog odbora Odbojkaškog saveza BiH odlučeno je da Edin Baković bude imenovan za vršioca dužnosti selektora muške seniorske odbojkaške reprezentacije BiH na period od šest mjeseci.

Odbojka - Haber.ba

Baković trenutno radi kao trener u Kataru u klubu El Džaiš s kojim je u proteklom periodu osvojio nekoliko trofeja, zbog čega je u Aziji i stekao reputaciju jednog od najcjenjenijih odbojkaških stručnjaka, a ranije je također bio reprezentativac BiH i Hrvatske.

Uz novog selektora, iz OSBiH je saopšteno da je na sjednici za novog direktora muške seniorske reprezentacije izabran Edin Glogić, dok će funkciju selektora ženske kadetske selekcije obavljati Zoran Vidaković.

Nakon što je Amila Obradović razriješena sa pozicije generalnog sekretara, na lični zahtjev, Upravni odbor ukazao je povjerenje Lejli Zonić koja će u narednih šest mjeseci biti vršilac dužnosti generalnog sekretara, sa mogućnošću produženja saradnje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh