Košarka

Košarkašica pronađena mrtva na svoj 18. rođendan

Alessia Maria Raiciu, velika nada rumunske košarke, pronađena je mrtva u svojoj kući na dan kada je napunila 18 godina!

Alessia Maria Raiciu - facebook

Prema informacijama do kojih su rumunjski mediji došli, Alessia je pronađena mrtva u svojoj kući u nedjelju ujutro. Na tijelu nije pokazivala znakove nasilja.

Tijelo mlade košarkašice je predato Nacionalnom institutu za sudsku medicinu Rumunije (INML) radi obdukcije. Alessia nije imala bolesti koje bi mogle tako brzo da prekinu njen život.

Život košarkašice sa velikom perspektivom je prerano okončan… Jedna od najtalentovanijih sportistkinja generacije 2004. više nije sa nama. Alessia Maria Raiciu umrla je na dan kada je napunila 18 godina. Osvojila je brojne medalje na nacionalnim prvenstvima za mlade sa KS Olimpija Bukurešt. Košarkaški savez Rumunije upućuje iskreno saučešće ožalošćenoj porodici! Počivaj u miru Alessia“, objavio je na Fejsbuku Rumunski košarkaški savez, piše Radiosarajevo.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh