Košarka

Pablo Laso doživio infarkt

Trener madridskog Reala Pablo Laso primljen je u Univerzitetsku bolnicu “La Morajela” nakon što je u subotu ujutru doživio infarkt.

Pablo Laso - vijesti.ba

U pitanju je infarkt miokarda odnosno srčani udar – izumiranje dijela srčanog mišića.

Iz Real Madrida je stiglo i zvanično saopštenje u kome nema detalja o trenutnom stanju španskog stručnjaka.

Real Madrid očekuje nastavak borbe za trofej u ACB ligi, a u polufinalu španskog prvenstva protiv Baskonije vode 2-0.

Senzacionalne vijesti stigle su iz Španije, gdje pojedini mediji i košarkaški insajderi tvrde da je Džanan Musa novi igrač madriskog Reala.

Prema dobro obaviještenim izvorima španske košarke, bh. reprezentativac i dosadašnji kapiten Rio Breogana, potpisao je za Real Madrid i tako postao njihovo treće pojačanje od kraja protekle sezone.

Još uvijek nema informacija o tome koliko će Musa zarađivati u madridskom Realu i koliko će se tamo zadržati, ali je MVP španskog košarkaškog prvenstva prema svemu sudeći napravio transfer karijere.

U Španiji se sve glasnije govori da će uskoro i zvanično biti obznanjena informacija da je bh. košarkaš novi igrač Reala, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh