Košarka

Musin otac: Došli smo u bolnicu i zatekli iznenađujuće pozitivno stanje

Otac jednog od najboljih bosanskohercegovačkih košarkaša Džanana Muse, Rusmir Musa, oglasio se na Facebooku i komentirao zdravstveno stanje svog sina.

Džanan Musa - twitter

“Prijatelji dragi:

Bilo je bezbroj poziva i poruka sa pitanjima o Džananovom zdravstvenom stanju te sa željama za uspješan oporavak. Zaista se izvinjavam jer nismo bili u prilici svima odgovoriti. Uglavnom, stigli smo kod njega u bolnicu i zatekli iznenađujuće pozitivno stanje.

Džanan normalno komunicira i već razmišlja da što prije napusti bolnicu. Ovo je još jedna nedvojbena potvrda Allahove milosti jer je u početnom periodu stanje bilo i više nego ozbiljno ugrožavajući životne funkcije i zahtijevalo je hitnu hiruršku intervenciju.

Još jednom Hvala Allahu i dobrim ljudima na podršci. Oporavak teče i mnogo bolje od očekivanog. Uskoro ponovo punimo dvorane abd”, napisao je Rusmir Musa. prenosi “Radiosarajevo“.

Podsjetimo, Džanan je u meču ACB lige igranom u četvrtak dobio povredu vrata zbog koje je morao na hitnu operaciju.

Srećom, na kraju se sve dobro završilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh