Košarka

Jusuf Nurkić se unio u lice navijaču pa dobio kaznu od 40.000 dolara

Nurkić je nakon utakmice Portland Blazersa i Indiana Pacersa prišao mladom navijaču, unio mu se u lice i bacio mobitel u publiku. NBA liga ga je novčano kaznila zbog neprimjerenog ponašanja

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić (27) zbog ozljede već dulje vrijeme ne igra za Portland Trail Blazerse, ali s tribina vjerno prati svoju momčad.

Nakon pobjede Blazerse protiv Indiana Pacersa (129-98), Nurkić se spustio s tribine te je prišao jednom mladom navijaču koji ga je snimao mobitelom. Unio mu se u lice i uzeo isti iz ruke te ga bacio u publiku.

Nije poznato što je točno iznerviralo Nurkića, ali navodno ga je navijač vrijeđao i provocirao tijekom utakmice pa mu bosanska zvijer nije ostala dužna. Nakon što mu je uputio nekoliko rečenica, Nurkić je odšetao uz pratnju osiguranja.

U svakom slučaju, NBA košarkaš je pretjerao te je zbog neprimjerenog ponašanja prema navijaču, za kojeg se misli da je maloljetan, kažnjen s 40.000 dolara.

Ovo nije prvi incident ove sezone koji se dogodio između navijača i košarkaša. LeBron James je upravo u Indianapolisu tražio da se udalji dvoje navijača iz prvog reda, a Carmelo Anthony učinio je isto jer ga je protivnički navijač provokativno oslovljavao “dječakom”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh