Košarka

“Bosanska zvijer” odgovorila sjajnoj bh. plivačici: 100 posto uz tebe Lana

Našu plivačicu danas očekuje polufinalna utrka u popodnevnim satima.

Jusuf Nurkić - SCsport.ba

Bh. plivačicu Lanu Pudar, koja je jutros odlično isplivala kvalifikacije u disciplini 100 metara delfin na SP-u u Abu Dabiju, danas očekuje polufinalna borba u popodnevnim satima, a ako prođe dalje, sutra će se za medalju boriti u finalu, piše Avaz.

Mlada Mostarka se sinoć oglasila na Twitteru i postavila pitanje bh. kapitenu i napadaču Intera, Edinu Džeki i najboljem bh. košarkašu, članu Portlanda, Jusufu Nurkiću:

“Ljudi, sutra ujutro plivam na 100 metara delfin. Hoćemo li ići po još jednu medalju. Šta kažete?”, napisala je Pudar na Twitteru i tagovala Džeku i Nurkića.

Nije prošlo mnogo kada je stigao odgovor od Nurkića, koji je inače jako aktivan na društvenim mrežama.

“Bosanska zvijer” je na svojim zvaničnim profilima potvrdno odgovorio na Lanino pitanje riječima: “100 posto uz tebe Lana”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh