Košarka

Tavić: Još jednom smo pokazale da možemo igrati sa svima

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je u prvom kolu kvalifikacija za Eurobasket selekciju Belgije sa 87:81.

Zenska Kosarkaska reprezentacija BiH - Fiba...

Zmajice je do pobjede vodila fenomenalna Jonquel Jones, ali je sjajnu partiju pružila i Matea Tavić koja je ubacila 17 poena.

“Drago nam je da smo otvorile kvalifikacije pobjedom. Znalo se da je Belgija veliki favorit, ali mi smo ponovo pokazale da je sa nama igrati teško i da konstantno iznenađujemo. Želim čestitati djevojkama i stručnom štabu, kao i ovim ljudima koji su došli da nas podrže. Hvala im puno”, rekla je Tavić koja se potom osvrnula i na naredni susret naše selekcije protiv Sjeverne Makedonije:

“Nadam se da možemo slaviti i protiv Makedonije. Sutra putujemo tamo. Nadamo se da se možemo odmoriti, oporaviti i pružiti još jednu sjajnu partiju.”

Susret protiv Sjeverne Makedonije igra se 14.11. sa početkom od 19 sati. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh