Košarka

Nurkić: Ako Lillard odlazi, onda odlazim i ja

Jusuf Nurkić je danas boravio na piramidama u Visokom gdje je odgovarao na brojna pitanja novinara, a jedno od najbitnijih što se tiče njegove karijere je – gdje će igrati iduće sezone, objavio je Klix.

Jusuf Nurkić - SCsport.ba

“Na posljednjoj utakmici u sezoni sam rekao da su promjene pod moranjem. U četiri godine smo imali samo jedno finale Zapada, što je za ekipu poput Portlanda relativno malo. Tu su ljudi iznad vas da odluče ko će ostati, a koga će dovesti jer je NBA najveći biznis koji postoji”, kaže Nurkić i nastavlja:

“Što se mene tiče, rečeno mi je da neće niko biti tradeovan i da će se samo trener promijeniti”, kaže Nurkić.

Američki mediji su prenijeli da je najveća zvijezda ekipe Damian Lillard pred odlaskom iz Portlanda.

“Ne znam šta se promijenilo s Lillardom u ova dva dana. Koliko znam, čovjek ostaje tu, ali ako on ide, onda i ja idem iz Portlanda. Moje mišljenje je da bi bilo glupo puštati takvog lojalnog čovjeka poput Lillarda”, poručio je Nurkić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh