Košarka

Lojo: Ponosan sam zbog historijskog plasmana, spremit ćemo se za Francuskinje

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Goran Lojo je nakon plasmana naše selekcije u četvrtfinale Eurobasketa bio presretan.

Goran Lojo - Klix..

“Pozdrav svim našim navijačima i hvala na podršci, ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri. Igrali smo sjajnu odbranu, a kad igraš dobru odbranu, onda i poeni u napadu dolaze. Ponosan sam i veoma sretan zbog historijskog plasmana”, rekao je Lojo.
U srijedu će naše djevojke u četvrtfinalu igrati protiv evropskih viceprvakinja Francuskinja.

“Idemo utakmicu po utakmicu, spremit ćemo se za Francuskinje. Oni su favoriti ne samo u meču protiv nas, već i za osvajanje čitavog turnira. Mi ćemo dati sve od sebe u tom meču”, poručio je Lojo. prenosi “Klix“.

Podsjetimo, košarkašice Bosne i Hercegovine su izborile četvrtfinale Eurobasketa današnjom pobjedom nad Hrvatskom rezultatom 80:69 i prvi put u historiji ušle među osam najboljih selekcija u Evropi. p


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh