Košarka

Dragan Bajić nakon poraza od Crvene zvezde: “Hvala domaćinu na gostoprimstvu, mislim da nikada nismo nigdje doživjeli ovakve uvrede”

Trener Igokee nakon utakmice protiv Zvezde

Dragan Bajic - Sport1.oslobodjenje.ba

Igokea je večeras poražena ubjedljivo od Crvene zvezde u Beogradu u majstorici za plasman u finale ABA lige, piše “Sport1“.

Trener Igosa, Dragan Bajić, čestitao je Zvezdi na pobjedi i otkrio razloge.

“Čestitam Zvezdi na pobjedi, a ne bih se složio sa konstatacijom da je četvrta četvrtina bila problem. Prvo poluvrijeme nije bilo ni blizu onoga što smo mi već igrali protiv Zvezde, pogotovo se to pokazalo u trećoj četvrtini, došli smo na posjed zaostatka, a onda smo napravili ogroman broj gluposti, pogotovo kada je napad u pitanju. Mislim da smo u tom momentu imali priliku da slomimo Zvezdu i da ih uvučemo u nervozu, znajući šta je sama utakmica nosila za njih. Nismo imali koncentracije, u četvrtoj četvrtini smo se predali, sigurno je problem bio i povreda Klemonsa u drugoj četvrtini, ali šta je tu je, mislim da bi stvarno trebali da budemo srećni zbog ove sezone”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i na kraju dodao:

“Zahvalio bi se svim klubovima, rukovodstvu ABA lige i svojim kolegama, liga je bila jako kvalitetna. Na kraju, zahvalio bih se domaćinu večeras na gostoprimstvu koje smo doživjeli, mislim da Igokea kao klub, a ni moji igrači, ni ja kao trener, nikada nismo doživjeli ovakve uvrede kao večeras u dvorani”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh