Košarka

Čestitao Dan nezavisnosti BiH / Nurkić: “Mnogi su željeli da te osvoje, činili sve da te nema…”

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić podijelio je poseban video povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Jusuf Nurkić - Vijesti.ba

Nurkić nerijetko objavama svojim pokazuje koliko mu je stalo do domovine, koju promovira kad god može, a tako je bilo i pred sutrašnji veliki praznik naše zemlje.

Nurkić je uz objavu teksta postavio i pjesmu ‘Dragoj mojoj BiH’ uz sjajne motive i ljepote naše zemlje.

Mnogi su željeli da te osvoje i pokore, činili sve da te nema, da te izbrišu, da ne postojiš… A što su više udarali i napadali, ti si bila sve jača i jača… Prvog marta 1992. godine glasali smo za “da” i izabrali samostalnu Bosnu i Hercegovinu. Sretan ti Dan nezavisnosti, domovino”, poručio je Nurkić u objavi, piše “SCsport“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh