Košarka

LeBron prokomentirao plavušu koja se sukobila s njim na utakmici: Luda, luda…

INFLUENCERICA Juliana Carlos izbačena je s utakmice Lakersa koja se igrala u Atlanti.

Naime, tijekom susreta između Hawksa i Lakersa, Juliana je izbačena nakon što je ustala, skinula masku te vikala na LeBrona Jamesa.

Nakon incidenta, influencerica se ispričala na svom Instagram profilu.

“O onom što se dogodilo sinoć… Stvari su brzo eskalirale na jučerašnjoj utakmici, a ja se želim ispričati što sam izgubila kontrolu i uklonila masku u uzbudljivom trenutku”, započela je Julianina izjavu.

“Moj je suprug veliki ljubitelj sporta i strastveni smo ljudi, i realno: sport ne bi bio sport bez malo neprimjerenog govora”, napisala je influencerica te dodala kako je navijanje izmaknulo kontroli.

“Bilo je sitne rasprave između mog supruga i igrača te sam se ja zauzela za svog muškarca”, napisala je i priznala da je koristila uvrjedljive riječi.

“Zbog svega toga preuzimam punu odgovornost”, poručila je influencerica.

Juliana i njezin suprug, milijunaš Chris Carlos razmijenili su nekoliko riječi s LeBronom u četvrtoj četvrtini utakmice u ponedjeljak, koju su Los Angeles Lakersi na kraju pobijedili sa 107-99.

U videozapisu koji je na Twitteru podijelio SportsCenter, može se vidjeti kako Juliana viče sa svog sjedala spuštene maske, što je kršenje NBA pravila za navijače koji osobno dolaze na utakmice. James je tada rekao nekoliko riječi upućenih Julianni, a potom je djelatnik iz osiguranja prišao Juliani, te su ona, suprug i još dvoje gledatelja izbačeni s utakmice.

“Upravo su me izbacili zbog razgovora s LeBronom Jamesom i mojim suprugom”, napisala je Juliana na svom Instagram storyju dok je izlazila iz State Farm Arene.

Nakon utakmice, James je rekao da mu interakcija nije smetala i ne misli da je gledatelje trebalo izbaciti.

“Na kraju, sretan sam što su se navijači vratili u zgradu. Nedostaje mi ta interakcija. Ta interakcija mi treba; mi kao igrači trebamo tu interakciju”, izjavio je LeBron.

“No možda su popili nekoliko pića i vjerojatno su mogli nastaviti vikati, što bi se odrazilo na utakmicu, pa mislim da su suci učinili ono što su morali”, rekao je James.

LeBron je kasnije prokomentirao cijelu situaciju kroz šalu i na svom Twitter profilu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh