Košarka

Nurkić mami priredio veliko iznenađenje, pa poručio: Vjerujte u Boga, sebe i svoju djecu

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić, koji nažalost nije u prilici pomoći svojim saigračima u borbi za plasman na Eurobasket, odmara se u domovini gdje puni baterije za novu NBA sezonu.

Jusuf Nurkiić - Faktor

Centar Portland Trail Blazersa odmara u krugu porodice, a na svom zvaničnom Instagram profilu objavio je kako je mami na poklon kupio automobil.

– Volio bih da je moja nana ovdje na trenutak. Čovječe, to je za nas borba od prvog dana, posebno za nju (moju mamu), ali konačno, nakon 40 i više godina, moja mama posjeduje svoj prvi automobil. Svim majkama u svim okolnostima, uključujući one koje se bore – i sve hoće – želim reći da budu spokojne. Vjerujte u Boga, sebe i svoju djecu. Ide vam bolje nego što mislite – napisao je košarkaš Portlanda na Instagramu u opisu zajedničke fotografije sa mamom i mlađim bratom, a na kojoj je i novi četverotočkaš njegove majke, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh