Košarka

Odžov posljednji trening, par minuta kasnije je pao mrtav

Nigerijac je preminuo u petak.

Michael Ojo - Screenshot

Srbija i dalje oplakuje smrt Majkla Odžoa. Tragična smrt nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde je zabilježena i kamerom. Nigerijac je u petak tragično preminuo na individualnom treningu u sali stadiona Partizana od posljedica srčanog udara.

Dio u kome se vidi trenutak kad je Nigerijcu pozlilo ‘isječen’ je sa snimka. Samo par momenata poslije završetka ovog videa Odžo je pao na parket nakon čega mu je konstatovana smrt. Kako ne bi uznemiravali javnost i porodicu Nigerijca taj tragičan momenat nećemo podijeliti sa vama.

Video poslednjeg treninga Nigerijca podijelila je i KK Crvena zvezda na svom oficijalnom Fejsbuku uz sledeću poruku.

– Odžov posljednji trening. Par minuta kasnije je pao – piše u opisu ove objave, prenosi “Alo!“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh