Košarka

Iza sebe ima dva naslova prvaka, 14 godina sjajne karijere ali i veliki broj velikih skandala:Spavao s više od 2000 žena i sad je konačno našao svoj mir

Bio je na rubu smrti kad su ga pronašli drogiranog u jednom bordelu, a izvukla ga je djevojka

Lamar Odom jedan je od onih košarkaša o čijem bi se životu moglo snimiti nekoliko filmova, jer iza sebe ima dva naslova prvaka, 14 godina sjajne karijere, ali i veliki broj velikih skandala. No čini se da se konačno smirio, barem prema objavama na mrežama, a za to je zaslužna jedna bivša košarkašica…

“Iskreno sam zahvalna na vremenu koje smo proveli zajedno i veselim se budućnosti. Naučio je biti sa mnom intiman, a bez potrebe za se*som”, napisala je Sabrina Parr na Instagramu i obilježila tako godinu dana veze s bivšom zvijezdom Lakersa.

Rođen je u njujorškom Queensu, tata je bio narkoman (heroin), majka mu je umrla kad je imao 12 godina, a i on sam je tijekom karijere imao velikih problema s drogom.

https://www.instagram.com/getuptoparr/?utm_source=ig_embed

“Kad bih morao izračunati koliko sam potrošio na drogu, mislim da bi to bilo negdje oko 100 milijuna dolara”, šokirao je izjavom.

Procjenjuje se da za karijere zaradio oko 113 milijuna dolara, dakle, nije previše ostalo. Ako i je išta, obzirom da čak 60 posto (statistika) bivših NBA igrača – bankrotira.

VEZANE VIJESTI
4896175
TRENIRAO JE OBOJICU
Legendarni trener objasnio ključnu razliku između Jordana i Bryanta: ‘Michael je znao vrijeđati…‘
OSEBUJNI GAZDA
Jedan od najvećih europskih košarkaša mailom smijenio Zvezdana i za trenera postavio – svog brata!
U svojoj autobiografiji otkrio je da je 2015. godine bio na rubu smrti kad su ga pronašli u jednom bordelu drogiranog bez svijesti. Bio je nekoliko dana u komi, ali je preživio, prenosi jutarnji.

“Naslijedio sam to od oca, on je bio ovisnik. Stvari su se pogoršale kad mi je umro šestomjesečni sin”, tražio je opravdanje.

Kokain je probao u drugim okolnostima.

“Pa to se dogodilo kad sam imao grupni se*s s nekoliko žena. Nakon toga svi moji demoni bili su pušteni s lanca. Postao sam profesionalac u skrivanju svoje ovisnosti iza leđa bivše supruge. Znate, ne želite da vam supruga zna da šmrčete kokain i da spavate s drugim ženama”, otkrio je.

Sam se hvalio da je spavao s više od 2000 žena, čini se da materijala za holivudsku priču ovdje nikako ne nedostaje…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh