Košarka

NBA legenda raspalila o Trumpu: “Zašuti i napravi nešto, klaune”

Američkog predsjednika je zasmetalo što se u javnosti pojavila informacija da je stupio u kontakt s nekadašnjom bejzbol zvijezdom Alexom Rodriguezom i tražio ga za pomoć oko pandemije koronavirusa

Donald Trump - Twitter

Legendarni Američki košarkaš JR Smith javno je kritizirao predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa, nakon što se ovaj još jednom žalio na rad medija.

Trumpa je zasmetalo što se u javnosti pojavila informacija da je stupio u kontakt s nekadašnjom bejzbol zvijezdom Alexom Rodriguezom i tražio ga za pomoć oko pandemije koronavirusa, prenosi “Net“.

Bijes prema medijima

“Mediji citiraju neimenovane izvore, a oni jednostavno ne postoje. Oni su jako opasne i korumpirane osobe koje će učiniti sve za pobjedu”, napisao je na Twitteru Trump, na što mu je 34-godišnji košarkaš oštro odgovorio:

“Čovječe, zašuti i napravi nešto! J***ni klaune”, napisao je na istoj društvenoj mreži ispod Trumpove objave JR Smith.

JR Smith je trenutno bez kluba, a tijekom karijere igrao je za nekoliko NBA klubova. S Cleveland Cavaliersima 2016. godine bio je pobjednik NBA-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh