Košarka

Jusuf Nurkić ponovo “bacio” rime i prozvao ministra zdravstva RS Alena Šeranića

Jusuf Nurkić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, poznat je po tome da često koristiti rime u svojim objavama i komentarima..

Jusuf Nurkić - SCsport.ba

Jusuf Nurkić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, poznat je po tome da često koristiti rime u svojim objavama i komentarima, a tako je bilo i ovaj put kada je prozvao ministra zdravstva bh. entiteta RS Alena Šeranića, piše “SCsport“.

Šeranić, koji je za vrijeme pandemije korona virusa privukao veliku pažnju elokventnim nastupima pred TV kamerama, poručio je da će državljani Federacije BiH, koji se nalaze na teritoriji RS, biti sprovedeni u veći entitet.

To je zasmetalo bosanskohercegovačkoj košarkaškoj zvijezdi i članu Portlanda, a Nurkić je ovu priliku iskoristio da ponovo ‘baci’ neke rime.

Čije državljanstvo imaš ministare moj,
ti i politika niste dobar spoj,
al’ šta te briga, dok je ovaca veliki broj,
važno je da punom parom radi stranački stroj“, napisao je Nurkić na društvenim mrežama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh