Košarka

Teletović pomaže bolnici u Konjicu: Predsjednik KSBiH kupuje dva respiratora

Opća bolnica Konjic i Dom zdravlja dobit će značajnu pomoć od Mirze Teletovića, bivšeg košarkaškog bosanskohercegovačkog reprezentativca i aktuelnog predsjednika Košarkaškog saveza BiH.

Mirza Teletović - Screenshot

Prije dva dana pokrenuta je aktivnost za prikupljanje sredstava pomoći Domu zdravlja Konjic za nabavku opreme i sredstava u cilju što efikasnije borbe protiv koronavirusa.

Sada je su počele dolaziti pomoći, a jedna od njih je i ona Teletovića koji šalje pomoć u vidu maski, dezinfekcijskih sredstava, lijekova i mogućnosti kupovine dva respiratora.

Hvala svima i nadamo se da ćemo pobijediti za naš Konjic. Čuvajte se i ostajte kući zdravo“, piše na Facebook stranici konjičke bolnice.

Sve se dešava koordinacijom i aktivnosti mladog ljekara dr. Amila Družića, koji svesrdni i na svaki način pokušava pomoći i biti od koristi, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh