Košarka

Gobert: Izgubio sam čula okusa i mirisa, imate li vi iste simptome?

Francuski košarkaš Rudy Gobert prvi je koji je testiran pozitivno na korinavirus u NBA ligi, a nakon što je utvrđeno da je zaražen takmičenje u najjačoj svjetskoj košarakškoj ligi je prekinuto.

Rudy Gobert - Ftw.usatoday.com

Gobert je potom bio na meti kritika zbog toga što se šalio na račun koronavirusa, ali se potom izvinio i poručio kako je situaciju shvatio ozbiljno.

Danas je u njegovu odbranu stao i Evan Fournier, njegov saigrač iz reprezentacije i košarkaš Orlando Magica, koji je poručio da je objavljivanje Gobertovog imena bio pogrešan potez.

Gobert se danas oglasio na svom Twitteru profilu, a poručio je kako je izgubio osjetilo okusa i mirisa.

“Samo da vas informišem o trenutnoj situaciji. Među simptome sigurno spadaju gubitak osjetila mirisa i okusa. Posljednja četiri dana ne osjetim ništa. Ima li neko iste simptome?”, poručio je Gobert.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh