Košarka

Sestra Kobija Brajanta pokazala tetovažu koju je napravila njemu u čast

Njegove sestre nedavno su se oglasile izjavom

Kobi sa sestrama - Instagram

Sestra Kobija Brajanta (Kobe Bryant) Šarija Vašington (Sharia Washington) odala je počast preminulom bratu i nećakinji tetovažom koja prikazuje zmiju omotanu oko brojeva 2 i 24.

Podsjetimo, 24 je broj Kobijovog dresa, dok je njegova kći Đijana (Gianna) na svom dresu nosila broj 2. Zmija smotana u oblik polegnute brojke osam, koja označava beskonačnost, odnosi se na njegov nadimak Crna Mamba.

Podsjetimo, Kobijeve sestre su se nedavno oglasile izjavom povodom njegove smrti.

– U ime cijele naše porodice, pridružujemo se Vanesi, Nataliji, Bianki i Kapri (Capri) u tugovanju zbog gubitka Kobija i Đijane u tragičnoj nesreći. Svi smo slomljeni gubitkom našeg brata i sina te naše nećakinje i unuke. Mislimo na one koji su izgubili članove obitelji u toj nesreći. Naši su se životi promijenili zauvijek – navele su sestre u izjavi., prenosi “Avaz“.

View this post on Instagram

Thank you @peterbarriostattoo ???

A post shared by Sharia Washington (@shariawash) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh