Košarka

Tužna poruka Vanesse Bryant za Dan zaljubljenih

Vanesa Brajant, supruga nastradalog košarkaša Kobija Brajanta poslala je posebnu poruku svom bivšem suprugu i kćerkici povodom 14. februara, Dana zaljubljenih.

Vanessa i Kobe Brayant - Instagram

Ona je uz pjesmu “Tell him” (Reci mu) probala da opiše koliko joj nedostaje Kobi, nastradao dvadesetak dana ranije u helikopterskoj nesreći u kalifornijskom Kalabasasu.

“Mojoj vječnoj ljubavi, volim te zauvijek. Toliko mi nedostaješ na tvoj omiljeni praznik. Volim te zauvijek. Poljupci za tebe i Điđi u raju. Srećan Dan zaljubljenih moje bebe. Zauvijek imate moju ljubav, vaša bu-bu”, napisala je Vanesa.

Da podsjetimo, Brajant je u nedjelju 26. januara krenuo u Tauzend Ouks gdje je Mamba sports akademija i gdje je trinaestogodišnja Đijana imala košarakšku utakmicu.

Helikopter Sikorski je po teškim uslovima za let i gustoj magli udario u brdo i zajedno sa Brajantom i Đijanom odnio u smrt još sedmoro ljudi, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh