Košarka

Sjajan nastup: Džanan Musa postigao 34 poena za Long Island Netse

Long Island Netsi za koje nastupa naš Džanan Musa gostovali su kod Westchester Knicksa u razvojnoj NBA ligi i upisali svoj 12. trijumf u sezoni rezultatom 116:111.

Džanan Musa - Twitter

Netse je do trijumfa vodio reprezentativac Bosne i Hercegovine, a Musa je za 31 minutu na parketu postigao 34 poena. Šutirao je 11-17 iz igre, pogodio četiri šuta za tri poena od devet pokušaja, a dodao je i devet skokova.

Musi je ovo bila treća utakmica ove sezone za Long Island. Prvu je odigrao protiv Grand Rapidsa 28. januara i postigao je 18 poena, dok je protiv Capital Cityjaa postigao 19 poena.

Između ove dvije utakmice Musa je igrao i za Brooklyn Netse protiv Detroit Pistonsa, ali za 59 sekundi na parketu nije imao učinka, prenosi “Hayat“.

Ove sezone je u dresu Brooklyn Netsa odigrao 33 utakmice, a prosječno postiže 4,3 poena po utakmici uz dva skoka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh