Košarka

Legendarni Shaquille O’Neal nahvalio košarkaše iz Bosne i Hercegovine

Legendarni američki centar Shaquille O’Neal je u ekskluzivnom razgovoru za “24sata.hr” pohvalio košarkaše koji dolaze iz Bosne i Hercegovine

Shaquille O'Neal - Screenshot

Podsjetimo, prvi bosanskohercegovački košarkaš u najjačoj ligi svijeta je bio Mirza Teletović nakon čega su ga naslijedili Jusuf Nurkić i Džanan Musa, piše “Sport1“.

Rekao sam stotinu puta: Svi sa ‘vić’ ili ‘ić’ sa prezimenom su odlični šuteri. Nikada nisam vidio igrača sa ‘vić’ da ne zna šutirati. Najbolji šuteri dolaze iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, između ostalog je rekao legendarni centar.

Pogledajte videoprilog.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh