Košarka

Jusuf Nurkić sa djevojkom Eminom prošetao crvenim ćilimom

Ljetna dane provodi u Bosni i Hercegovine, a večeras se pojavio u Sarajevu.

Jusuf Nurkić - Screenshot

Jusuf Nurkić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, oporavlja se od teške povrede koju je zadobio uoči prošlosezonskog play-offa NBA lige.

Jedan od najpoznatijih bh. sportista ljetna dane provodi u Bosni i Hercegovine, a večeras se pojavio i na Sarajevo Film Festivalu.

Nurkić je sa djevojkom Eminom Durić prošetao crvenim ćilimom, a naš košarkaš i njegova ljepša polovina bili su itekako dobro raspoloženi.

Jusuf je već nekoliko godina u vezi sa Eminom. Upoznali su se u Tuzli, a on joj je nedavno na Instagramu na lijep način čestitao rođendan, piše “Faktor“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh