Košarka

Jusuf Nurkić u svom stilu prokomentarisao herojski čin Seada Kolašinca

Arsenalov veznjak Mesut Özil našao na danas na meti razbojnika u Londonu, koji očito nisu računali da će s njim u društvu biti i bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je izašao iz automobila i razbojnike naoružane noževima otjerao golim rukama.

Jusuf Nurkić - Clutchpoints.com

Ubrzo se cijeli svijet na društvenim mrežama počeo diviti Bosanskom tenku, a njima se pridružila i Bosanska zvijer iz NBA lige – Jusuf Nurkić.

Naime, jedan korisnik Twittera u šaljivom tonu je upitao Nurkića da “na tren ili dva iznajmi nadimak gospodinu Kolašincu” budući da je to po njegovom mišljenju itekako zaslužio.

Brat Sead Kolašinac je Beštija” odgovorio mu je Nurkić uz emotikon šake, koji jasno aludira na goloruku odbranu našeg defanzivca u današnjem napadu.

Inače, nakon napada Özil je napravio nekoliko metara u svom automobilu, a zatim pješke pobjegao u obližnji turski restoran gdje je dočekao dolazak policije.

Ubrzo je stigla i policija, koja je ispred restorana ispitala Özila i svjedoke događaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh